Профорієнтаційна робота на території Малого Полісся


Image title

21-24 березня 2017 року декан природничого факультету Камʼянець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка – Матвєєв Микола Дмитрович та заступник декана з наукової роботи – Тарасенко Мар’ян Олексійович у межах малополіського регіону Хмельниччини провели профорієнтаційну роботу серед учнів 11-х класів. Зокрема відвідали навчальні заклади м. Ізяслав та району, м. Славута та району, м. Нетішин, що знаходяться на території НПП «Мале Полісся», або межують з нею.

Представники природничого факультету К-ПНУ відвідали також Радошівське шкільне лісництво НПП «Мале Полісся», де зустрілися із учнями 11 класу Радошівської ЗОШ І-ІІІ ст.

Для випускників навчальних закладів регіону представниками Університету проведені ознайомчі бесіди про К-ПНУ імені Івана Огієнка, його структурні підрозділи, про особливості вступної кампанії 2017 року та про Всеукраїнські олімпіади із фізико-математичних та природничих дисциплін, про особливості навчання на природничому факультеті.

НПП «Мале Полісся» щиро вдячний за співпрацю та поширення природоохоронних знань серед шкільної молоді представникам природничого факультету Камʼянець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка.